En utomhusspis som är mycket lätt, pålitlig och kompakt. Med denna produkt får man frihet att på ett stabilt och säkert sätt göra mat när och var man vill. Den speciella konstruktionen möjliggör att höga temperaturer uppnås redan inom någon minut och gör matlagningen mycket enkel. Placera Econofire spisen på en vindskyddad plats. Placera ett par braständare i spisen och tänd. Några vedträn i botten och inom en minut kan matlagningen börja. Under matlagningen kontrollerar man elden själv genom att fylla på med lämplig mängd ved. Kanten ovanpå spisen passar för många olika typer av kastruller och stekpannor. Econofire Stove är en perfekt utomhusspis om du ska ha en picknick med familjen, eller bara koppla av hemma med vänner. Passar utmärkt för grillning, wokning, grytor och bakning.  Vid transport är det enkelt att göra spisen ultra kompakt genom att ta bort ramen och kastrullstödet.


Ytterligare information:

Vikt: 2,4 kilo
Storlek: L 37 x B 37 x H 24 cm
Material: stål
Färg: svart/grå
Land: USA

Skriv en recension

Snälla login or register för att ge omdömenw

Envirofit Econofire Stove

  • Tillverkare: Envirofit
  • Artikelnummer: Envirofit Econofire Stove
  • Tillgänglighet: 4
  • 750kr

  • Exkl moms: 600kr

Liknande Produkter

De Buyer Lyonnaise Stålpanne

De Buyer Lyonnaise Stålpanne

Denna 28 cm blå stålpanna/järn är ett samarbete mellan holländska varumärket COOX och det franska varumärket De Buyer, vilket garanterar högsta kvalitet. Pannan kan nå höga temperaturer och har en optimal värmefördelning. Detta gör den helt idealisk för stekning, wokning eller fritering.  Pannan har en naturlig non-stick karaktär samt ett naturligt non-stick skydd. Materialet i blå j..

180kr Exkl moms: 144kr

Firestarters (6 st i låda, inkl tändstickor)

Firestarters (6 st i låda, inkl tändstickor)

Med en Firestarter får man igång en eldstad direkt. Denna unika och pyramidliknande skapelse av ekologiskt skandinavisk furu kan användas både som belysning av en eldstad, i en träspis, grill eller för att tända en lägereld. Man sätter en Firestarter, med sin kartong, i mitten av eldstaden och fyller sedan på med ved eller briketter runt om. En firestarter brinner direkt och har en brinntid p..

90kr Exkl moms: 72kr

Taggar: Envirofit, econofire, stove, rocketstove, spis, lagamatute, uteliv