Utvalda produkter

Mugg Moose Outdoor Adventure petrol

Mugg Moose Outdoor Adventure petrol

Mugg Moose Outdoor Adventure Mugg med en print av en stor älg och en landskap.Ytterligare information:Vikt: 340 gramStorlek: H 9 cm  Diameter: 8,5 cmMaterial: stengods / keramikFärg: petrol med bruna fläckarLand: Sverige ..

125kr Utan moms: 100kr

Perkolator Valhal Outdoor

Perkolator Valhal Outdoor

När du kokar kaffe med en perkolator får du det mest smakfulla och aromatiska kaffet. Med perkolatorn från Valhal Outdoor kan du göra det godaste kaffet hemma på din spis eller ute på en lägereld. Tack vare den stora kapaciteten på 1,7L kan du göra cirka 6 koppar kaffe samtidigt. VH1.7P är utrustad med en stor hällpip, vilket gör hällningen lite enklare. Perkolatorn Valhal Outdoor har också..

425kr Utan moms: 340kr

Mugg Valhal Outdoor

Mugg Valhal Outdoor

Valhal Outdoor muggen har en generös volym på 400ml och har en klassisk men tidlös design. En mugg med en tuff look. Eftersom muggen är gjord av emaljerat stål går den inte sönder lätt och är idealisk att ha med sig på campingen. Muggen passar perfekt till perkolatorn från Valhal Outdoor. Ytterligare information:Vikt: 130 gramStorlekar: L 12 x B 9 x H 8 cmInnehåll: 400 mlMaterial: emaljerad..

125kr Utan moms: 100kr

Bogrács Outdoor Kastrull 14 liter

Bogrács Outdoor Kastrull 14 liter

Vacker emaljerad matlagningsgryta som blir ett trevligt alternativ till grillen. Även denna Outdoor Kastrull kan med fördel hängas på ett stativ för matlagning över öppen eld.Ytterligare information:Vikt: 1,5 kiloStorlek: H 21 cmDiameter: 41 cmMaterial: emaljerad stål ..

340kr Utan moms: 272kr

Fältugn / stekgryta  8 liter med ben

Fältugn / stekgryta 8 liter med ben

Pre-Seasoned gjutjärn fältugn. Lämpligt till gas, lägereld, öppen spis och grill. Placera direkt ovanför briketter tack vare de höga benen. En Dutch Oven 9 Qt är lämplig för rätter till 6-8 personer. Dutch Oven är en sekelgammal uppfinning för matlagning på öppen spis. Den kan användas vår Dutch Oven för att hänga över elden med ett stativ, eller så kan den också placeras över ..

830kr Utan moms: 664kr

Älgporträtt oval metall

Älgporträtt oval metall

Lägg till lite karaktär i ditt hem med denna kreativa Älgporträtt som sätter ett älghuvud i rampljuset för en porträttstil. En oval ram gränsar mot huvudet för att komplettera denna stil. Detaljerna om älgen är mycket invecklade, gjorda av USAs hantverkare med oklanderliga resultat. Lägg märke till älghornen, ögonen, näsan och till och med "klockan" som hänger från halsen. Den rostbruna ..

1 100kr Utan moms: 880kr

Rogue Pack-A-Way Nomad läderhatt

Rogue Pack-A-Way Nomad läderhatt

Genuin läderhatt som kan vikas upp. Smal kant samt ett flätat läderband runt basen. Hatten är vikbar och framför allt användbar i alla slags väderMycket praktisk för alla som vandrar långt och som vill kunna förvara hatten i packningen.Hattstorlek? MÄT DITT HUVUDS STORLEK INNAN DU BESTÄLLER! Anvisningar: Mät med måttband omkretsen på huvudet precis ovanför öronen. Måttet du får ger dig storlek p..

550kr Utan moms: 440kr

Ekorre klättrar

Ekorre klättrar

En Birdwise hör hemma i varje trädgård! En fin dekoration som håller i flera år. Respekt för djur och natur!Med stor omsorg och kärlek har vi designat och producerat våra produkter.Allt i vårt arbete tillverkas så hållbart som möjligt och tillverkningen sker i Holland.Cortenstål  Din Birdwise är tillverkad av slitstarkt cortenstål. Efter en tid rostar din Birdwise och kommer a..

275kr Utan moms: 220kr