Komposit
Produktjämförelse (0)


Kupilka bestickset

Kupilka bestickset

Består av kniv, gaffel, sked och tesked. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig för fukt och värme.  Tål en operativ temperatur från-30 till + 100 ° c. Kan tv..

99kr Exkl moms: 79kr

Kupilka stor tallrik

Kupilka stor tallrik

En större tallrik / plate för rätter utomhus. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig för fukt och värme.  Tål en operativ temperatur från-30 till + 100 °..

219kr Exkl moms: 175kr

Kupilka medium tallrik

Kupilka medium tallrik

En lätt friluftstallrik / plate för rätter utomhus. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig för fukt och värme.  Tål en operativ temperatur från-30 till +..

119kr Exkl moms: 95kr

Kupilka stor kåsan med grepp

Kupilka stor kåsan med grepp

Stor kåsan med grepp med lite bredare öppning som passar perfekt för mat utomhus. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig för fukt och värme.  Tål en ope..

199kr Exkl moms: 159kr

Kupilka klassisk kåsan med grepp

Kupilka klassisk kåsan med grepp

Klassisk kåsan med grepp / cup. Perfekt för för drycker kaffe, te eller varm choklad ute i naturen. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig för fukt och värme.&nbs..

169kr Exkl moms: 135kr

Kupilka mini kåsan med grepp och läder rem

Kupilka mini kåsan med grepp och läder rem

Perfekt för liten kaffe, te eller likör. Minikåsan kan man hänga från halsen eller byxan. Ideal för använda ute i naturen. Den är gjord av träfiber kompositmaterial, som för 50% består av trä och 50% från polypropén. Det är starkare, mer hållbara och det isolerar bättre än 100% plast köksutrustning och porslin. Den absorberar ingen smak och lukt, kräver inget underhåll och är ogenomtränglig f..

85kr Exkl moms: 68kr

Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)