YxorProduktjämförelse (0)


Øyo Viking 2000 yxa

Øyo Viking 2000 yxa

Yxan Viking 2000 är en kopia av de vikingyxor som hittades nära Öyofabriken, på platsen Geilo. Skäreggen är något bättre än originalet men formen på yxan är oförändrad. De ursprungliga yxorna är från runt år 1 000. Det antas att vikingyxan på den tiden var en universell yxa och användes som vapen, eller till jakt samt i hushållet. Forskare har också hittat att järnmalm bröts för 2 000 år sed..

550kr Exkl moms: 440kr

Øyo campyxa classic

Øyo campyxa classic

En liten och smidig yxa för utomhusliv och överlevnadsaktiviteter. Yxan är kompakt och enkel att bära med sig i ryggsäcken. Mycket användbar när du gör upp en lägereld eller har sysslor i trädgården. Rostfritt stål gör den långt mer tålig än en vanlig "fabrikstillverkad" yxa. Kan användas vid alla väderförhållanden och även rengöras ordentligt utan det blir en gnutta rost. Träet i skaftet är..

470kr Exkl moms: 376kr

Øyo Accusharp kniv- och yxslipare

Øyo Accusharp kniv- och yxslipare

Accusharp knivslipverktyg  gör det lätt att slippa knivar. Fungerar också utmärkt för att slipa yxan. Med detta verktyg kan det inte gå fel. Passar alla sorters knivar och yxor.Ytterligare information:Färg: vit och blåLand: Norge..

190kr Exkl moms: 152kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)