Om Gladebo OutdoorEfter många års arbete inom den finansiella sektorn, respektive ekonomisk verksamhet  vid kommunal förvaltning, hamnade vi vid en punkt i livet där vi ville göra tydliga val. Fortsätta vidare som det var eller göra något annat? Vi var samtidigt väldigt fokuserade på de skandinaviska länderna eftersom vi hade tillbringat många och långa semestermånader i Sverige och Norden. Det var efter dessa semestrar som vi kom tillbaka till Nederländerna, avspända  och laddade med ny energi.
 
Tanken kom då, den om att flytta för gott till Sverige. Det tillsammans med en annan fundering som handlar om att människor i allmänhet blivit alltmer medvetna om att avkoppling i naturen är en viktig del för många.
 
Genom att sälja produkter, som bland annat fokuserar på kokkonst utomhus, vill vi ge människor möjlighet att kunna vistas längre tid utomhus, njuta av livet i naturen och därmed må bättre.
 
Med en kombination av Sverige och våra egna upplevelser av avkoppling startade vi år 2011 vårt företag, Zweden Relax i Kollumerzwaag i Nederländerna.
Efter några års erfarenhet av högkvalitativa produkter i vårt sortiment, valde vi så att leva vår dröm.
 
Den 1 juni 2016 flyttade vi till Sverige för att stanna för gott. Flytten gick då gått till fastigheten Gladebo i Våthult, som vi ägt sedan år 2015. Där startades också vårt nya företag, Gladebo Outdoor.
 
Gladebo är för oss vårt nya liv - ett gladare och mer avkopplande liv, med närhet och möjlighet till just uteliv i naturen. Därför fick också Gladebo ingå i företagsnamnet - Gladebo Outdoor.
 
Sortimentet hos  Gladebo Outdoor består huvudsakligen av produkter som inriktar sig på att vistas och leva utomhusliv.
 
Förutom att vi har en butik på gården med Gladebo Outdoors produkter har vi också en webbshopp..
 
Om du är i Sverige och har möjlighet att besöka oss, är du alltid välkommen att besöka oss som står bakom Gladebo Outdoor.
 
Varmt Välkommen!
 
Hälsningar Freerk & Cathy