AccessoarerProduktjämförelse (0)


Flexibla spatel

Flexibla spatel

Denna flexibla spatel är gjord av trä och rostfritt stål. Det flexibla rostfria stålet gör denna spatel till ett mycket mångsidigt och praktiskt verktyg att använda under bakning och grillning. Eftersom denna smidiga spatel från Valhal Outdoor är försedd med en snygg lädersnöre kan du enkelt hänga den på din grill medan du lagar mat.Ytterligare information:Vikt: 70 gramDiameter: L 24 x B 6 x ..

195kr Exkl moms: 156kr

Läder överdrag till stekpanna

Läder överdrag till stekpanna

Gjutjärn är ett material som håller värmen mycket bra och kan därför bli väldigt varmt. Valhal Outdoor har utvecklat VH.SLEEVE för att göra det lättare att laga mat med dina gjutjärnspannor med handtag, utan att kompromissa med den robusta karaktären. Ett överdrag i äkta läder för handtaget på din stekpanna. Den passar till Valhal Outdoor-panna med handtag, men egentligen vilket stekpanna som hels..

165kr Exkl moms: 132kr

Bon-fire grill verktygset

Bon-fire grill verktygset

Denna bra grill verktygset i presentförpackning innehåller en spatel, gaffel och press med långa handtag.Ytterligare information:Vikt: 1400 gramStorlek: L 68 cmMaterial: rostfritt stål med trä handtagLand: Danmark ..

275kr Exkl moms: 220kr

Bon-Fire sked L

Bon-Fire sked L

Bon-Fire sked LDenna sked är tillverkad i rostfritt stål med ett trähandtag somisolerar värme bra. Kan användas utan handske.Ytterligare information:Vikt: 250 gramMaterial: rostfritt stål och träLand: Danmark ..

140kr Exkl moms: 112kr

Bon-Fire lång gaffel

Bon-Fire lång gaffel

Denna gaffel är perfekt för återuppvärmning, till exempel korv över elden.Barn är på säkert avstånd, eftersom staven har en längd på 130 cm.Gaffeln kan tas isär för transport.Ytterligare information:Vikt: 750 gramStorlek: L 130 cmMaterial: rostfritt stål med trä handtagLand: Danmark ..

230kr Exkl moms: 184kr

Gjutjärn vax

Gjutjärn vax

Valhal Outdoor vax görs enligt sitt eget recept i Nederländerna och sammansättningen av de valde ingredienserna har noggrant skapats.Valhal Outdoor vax är perfekt för att ta hand om din gjutjärn kastruller och tillbehör, men du kan också använda den för att bränna ner din gjutjärn objekt.Vaxet är fast, men kan lätt smort med en svamp eller trasa. Eftersom det valdes att arbeta bara med naturl..

130kr Exkl moms: 104kr

Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)