Stativet från Valhal Outdoor är tillverkat av stål och har en värmebeständig beläggning. De tre teleskopbenen är lätta att justera i höjdled och maxhöjden är 175cm. Detta är särskilt idealiskt om du vill placera denna stativ på ett ojämnt underlag. Genom att justera höjden på benen kan du säkerställa att den alltid är rak. Det är också lätt att förvara, VH.TRIPOD tar väldigt lite plats med benen helt indragna. 
Totalt 4 kedjor ingår. Till exempel, med tre kedjor kan du hänga ett galler på stativet och med den fjärde kedjan kan du också hänga en Dutch Oven eller gryta i mitten för samtidig matlagning.

Ytterligare information:

Vikt: 5 kilo
Storlek: L 110 - 180  cm
Material: stål med värmebeständig beläggning
Produktkännetecken: VH.TRIPOD
Skriv en recension

Snälla login or register för att ge omdömenw

Trefotsstativ 110 - 180 cm

  • Tillverkare: Valhal Outdoor
  • Artikelnummer: Trefotsstativ 110 - 180 cm
  • Tillgänglighet: 18
  • 720kr

  • Exkl moms: 576kr

Liknande Produkter

Grillgaller 57 cm

Grillgaller 57 cm

Detta rostfria galler från Valhal Outdoor med en diameter på 57 centimeter är idealiskt för användning i kombination med ett stativ som till exempel trefotsstativ 110 - 180 cm. Den har också en märkesetikett i rostfritt stål i mitten av gallret. Eftersom detta galler inte har någon upphöjd kant kan det även användas som ersättningsgaller i runda grillar med lika galleryta.Ytterligare information:V..

370kr Exkl moms: 296kr

Taggar: trefotsstativ, stativ, lagamat, outdoor, öppeneld, dutch, oven, gryta