• Kelly Kettle rostfritt stål Scout

KOKA VATTEN ULTRASNABBT utomhus med den välkända Kelly Kettle® 

Med bara en handfull bränsle som pinnar, tallkottar, björkbark, torrt gräs etc. kommer kitteln att koka på bara 3-5 minuter. Njut av hett vatten till te och kaffe, till att återfukta torkad mat, till bad eller matlagning ... oberoende av väderförhållanden eller ditt geografiska läge.  Detta Kelly Kettle är gjord av rostfritt stål. Här kan du få vatten att koka i 5 minuter. Kelly Kettle fungerar även under svåra väderförhållanden föra vattnet koka upp inom några minuter med hjälp av vilken fast bränsle naturligt förekommande i området pinnar, gräs, tallkottar, näver etc. Du behöver inte bära bränsle. Inga driftskostnader. Våra campingkittlar i original fixar kokande vatten och matlagning snabbt och lätt när du är ute och fiskar, jagar, campar och vandrar, när du arbetar utomhus, disaster & emergency kit och är på picknick - och vid strömavbrott!
Ytterligare information:

Vikt: 1410 gram
Storlek: H 31 cm
Diameter: 20 cm
Innehåll: 1,3 liter
Material: rostfritt stål
Land: Irland

Skriv en recension

Snälla login or register för att ge omdömenw

Kelly Kettle rostfritt stål Scout

  • Tillverkare: Kelly Kettle
  • Artikelnummer: Kelly Kettle rostfritt stål Scout
  • Tillgänglighet: 5
  • 640kr

  • Exkl moms: 512kr

Liknande Produkter

Kelly Kettle matlagning set Scout och Basecamp

Kelly Kettle matlagning set Scout och Basecamp

Du kan använda matlagning set på två sätt:När vattnet kokar, ta bort kannan från bas och placerar grill (2 st) på brand-basen. Sedan är det bara placera din pan på grillen stycken för matlagning, lägga ytterligare bränsle på elden basen som krävs. Bränsle kan införas genom luften hål i sidan av basen. Med hjälp av våra Pot Support vissa livsmedel kan tillagas snabbt över skorstenen för Kelly ..

170kr Exkl moms: 136kr

Kelly Kettle Pot Support

Kelly Kettle Pot Support

Denna bilaga till pannan, placera Kelly Kettle medan du tar vattnet till en koka. detta sätt effektivt utnyttja bränslet. Även med starka vindar, Kelly Kettle fungerar bra och tillagning av små mängder mat är inga problem. Lägg mer brännbart material? Med panoreringshandtag, ta pannan av insatsen och lägg till dina kvistar hittills skorstenen.  Färdiga matlagning? Ta fastsättning a..

65kr Exkl moms: 52kr

Kelly Kettle Hobo Stove Scout och Basecamp

Kelly Kettle Hobo Stove Scout och Basecamp

Gör om din Kelly Kettle till en eldstad/grillplats med Hobo Stove.  Använd kittelns eldbasenhet som en enkel CAMPINGSPIS. Sätt den på bottendelen av din Kelly Kettle (passar till Scout och Base Camp). Fungerar i alla väder och kan använda vilket fast bränsle som helst. Passar inuti Kelly Kettle-botten för enkel transport. Kelly Kettle-systemet är en av de mest användbara delarna i en..

130kr Exkl moms: 104kr

Kelly Kettle camping cups

Kelly Kettle camping cups

Detta indestructible Camping koppar av Kelly Kellte består av en uppsättning 2 STS: 1 x 350 ml och 1 x 500 ml. den mindre 350 ml kopp passar enkelt in i den större 500 ml koppen så som det hela är trevligt och kompakt. Insidan av Kelly vattenkokare Camping Cup är polerad och därför lätt att skölja ren och har också skalstreck för dimensionering av vätskor, användbar för att förbereda måltiden..

190kr Exkl moms: 152kr

Taggar: Kelly, Kettle, kokavatten, uteliv, friluftsliv, natur, lagamatute