Utomhusspis av hög kvalitet och i ett trendigt utförande. Fungerar utmärkt att använda utomhus vid grillning, bakning, wookning och stekning.  På spisen kan man laga all mat, från snabba rätter till stora middagar. Cookstove värms upp med vedträ. Exempelvis kan man använda kvistar och trädpinnar man samlat i naturen och som sen läggs i botten, inom en minut brinner det i spisen. Cookstove används i kombination med kastruller och stekpannor som tål hög värme. Spisen är enkel att göra ren efter användning. Den är också ett bra och enkelt alternativ till dyra utomhuskök.Ytterligare information:

Vikt: 5,1 kilo
Storlek: L 25 x B 25 x H 28 cm
Material: stål
Färg: orange
Land: USA


Skriv en recension

Snälla login or register för att ge omdömenw

Envirofit Rocket Stove orange

  • Tillverkare: Envirofit
  • Artikelnummer: Envirofit Rocket Stove orange
  • Tillgänglighet: 1
  • 1 150kr

  • Exkl moms: 920kr

Liknande Produkter

Envirofit De Buyer Lyonnaise Stålpanne

Envirofit De Buyer Lyonnaise Stålpanne

Denna 28 cm blå stålpanna/järn är ett samarbete mellan holländska varumärket COOX och det franska varumärket De Buyer, vilket garanterar högsta kvalitet. Pannan kan nå höga temperaturer och har en optimal värmefördelning. Detta gör den helt idealisk för stekning, wokning eller fritering.  Pannan har en naturlig non-stick karaktär samt ett naturligt non-stick skydd. Materialet i blå j..

360kr Exkl moms: 288kr

Firestarters (6 st i låda, inkl tändstickor)

Firestarters (6 st i låda, inkl tändstickor)

Med en Firestarter får man igång en eldstad direkt. Denna unika och pyramidliknande skapelse av ekologiskt skandinavisk furu kan användas både som belysning av en eldstad, i en träspis, grill eller för att tända en lägereld. Man sätter en Firestarter, med sin kartong, i mitten av eldstaden och fyller sedan på med ved eller briketter runt om. En firestarter brinner direkt och har en brinntid p..

90kr Exkl moms: 72kr

Bon-fire kaffekanna

Bon-fire kaffekanna

Bra att njuta en kopp kaffe eller te ute i naturen eller i trädgården.Till exempel att använda över öppen eld.Också lämplig för att koka vatten.Ytterligare information:Vikt: 900 gramInnehål: 2,2 literMaterial: emaljerad stål Färg: svart och rödLand: Danmark ..

350kr Exkl moms: 280kr

Taggar: Envirofit, rocket, stove, spis, lagamatute, uteliv, baka, utomhus, utekök